08 november 2006

I <3 Jonathan Richman

Jag är inne i en tämligen massiv Jonathan Richman-psykos just nu, jag blir bara helt tossig och fnissig av den karln, precis som en sextonårig liten skolflicka. (Fatta hur roligt det ser ut när jag skäggiga gamla gubben fnissar och dooar och blir alldeles grinfärdig om vartannat!)

Men Jonathan är verkligen typ den finaste som finns i hela världen. Han är så oskuldsfull och fin och sjunger sånger om att vi en dag kommer att bli gamla och värdiga, om att festerna var bättre på sextitalet och om att man inte skall ta droger. Det är så lyxigt och fint. Alla borde vara som Jonathan Richman.

Låten för dagen var ju alldeles särdeles svår att välja ut, men det får bli den här pärlan från "Jonathan Goes Country". Call-and-response-refränger är sorgligt utrotningshotade i den här världen, men icke hos Jonathan Richman. Man bör i sammanhanget även komma ihåg att en flygresa är lika skadligt för miljön som ett helt års bilande. Så Jojo, du är inte knäpp bara för att du tar bussen. Du är bara fin och bra. Förutom att du får se spännande platser och människor.

Jonathan Richman "You're Crazy for Taking the Bus"

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym säger...

JESUS HAR KAPAT BLOGGEN!

21:00  
Blogger jssfrk säger...

På detta kan jag bara svara med Jesu ord ur bergspredikan:

Käften snorunge, vet din plats.

10:08  

Skicka en kommentar

<< Home