23 juni 2006

Statement, eller nåt

Jag hittade den här texten på den här bloggen, och tänkte att det var passande att lägga in den här också. Så att ingen tror att vi uppmuntrar till olagliga aktiviteter. Och eftersom det var fint skrivet, förutom alla trepunktare.

OK... Mp3 blogs are not about getting free music. They're about finding new music. To me, they are the new radio. Let's face it... Most of the records being put out by large record companies today SUCK. They promote their sucky albums on crappy commercial radio and hence... commercial radio SUCKS. If you find something on this site that you like, by all means, BUY THE ALBUM... Also, GO SEE BANDS LIVE... That is where they make the bulk of their money. That is all.

Med det sagt är det väl dags att ta itu med låtpostandet. Jag har fastnat i något av en Beat Happening-psykos, så det får bli Beat Happening, även om det kanske inte känns så "fräscht". Om det till äventyrs finns någon som läser detta och ännu inte hört Beat Happening så har jag i alla fall gjort en god gärning.

Beat Happening "Cast a Shadow", från "Black Candy" (K Records, 1989).

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Home