07 augusti 2006

Platsbanken sure is the place to find anti-lofi bulletins

Hi-Fi Klubben i Stockholm söker artister; Hi-Fi Klubben Sverige AB; Stockholm; 060802
9 platser. BAD SOUND KILLS GOOD MUSIC

Hi-Fi Klubben i Stockholm söker artister till sin höstkampanj "Bad sound kills good music".

Hi-Fi Klubben är en nordiskt specialistkedja inom hemelektronik med bl.a. 3 butiker i Stockholm. Under hösten ska Hi-Fi Klubben genomföra en marknadsföringsaktivitet i syfte att bevisa företagets slogan. Till kampanjen söker vi därför 9 artister som gillar att bjuda på sig själv och som gärna vill ge det lilla extra.

Kampanjen ska till en början genomföras i 3 olika perioder under kommande höst. Preliminära kampanjdagar är dagtid måndag till fredag i vecka 38,(eller.39) 43 och 46.
För att inte avslöja för mycket av kampanjplanerna så ges här en sammanfattande beskrivning av kampanjen.

Kampanjen vänder sig till främst de stockholmare som gillar att lyssna på musik och som är beredd att betala lite extra för en bättre stereo. Hi-Fi Klubbens slogan kommer att synas lite varstans i Stockholm, kombinerat med olika aktiviteter. De vi söker ska fylla den viktigaste funktionen och rollen är helt avgörande för kampanjens resultat.

Utanför en stortavla (se bild) finns du på plats under särskilda överenskomna tider. Här spelar eller sjunger du en sång MEN det låter inte särskilt bra, dvs Bad Sound temat. Det är dock inte pga dig som det inte låter bra, utan gitarren du spelar på kanske saknar en sträng eller två. Om du valt att sjunga sången, så kanske kareokemaskinen är av sämsta tänkbara kvalitet. Exakt hur du framför sången, spelar sången etc. kommer vi överens med dig om! Du har full möjlighet att själv vara med och påverka ditt eget uppträdande!

Målgruppen ska höra att du är en duktig artist, men tydligt höra att det låter inte bra.




Jag skrattade så jag höll på att trilla av stolen. Vem tipsar Jonny Cohen om det lediga jobbet?

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Home